Serviciul Coating on Demand (CoD)

Nou serviciu al AGC- Coating on Demand (CoD) - permite arhitecților să dezvolte produse unice pentru fațade și ferestre, folosind sticlă cu peliculă adaptată exact nevoilor lor. 

Citeste mai mult

Campionatul Mondial de Fotbal si AGC

Cupa Mondială este în plină desfășurare. Pentru țara gazdă Rusia, precum și pentru AGC Glass Europe, aceasta reprezintă o mare realizare: 8 ani de pregătire extensivă; 12 stadioane, dintre care 11 sunt vitrate cu produse AGC și diverse alte facilități la care s-a folosit sticlă AGC. Peste 100.000 m2 de sticlă AGC au fost produse pentru alte cladiri implicate în acest eveniment global.

Citeste mai mult

AGC partener in constructia telescopului ELT din desertul Atacama

AGC livrează dispozitivul de acoperire prin pulverizare magnetronică (coater) pentru a produce oglinda celui mai mare telescop din lume ELT Cerro Armazones

Citeste mai mult

Raport sustenabilitate2018

Raportul nostru privind sustenabilitatea este acum on-line pe http://www.agc-glass.eu/en/sustainability  și acoperă realizările de mediu ale AGC Glass Europe, care operează prin 2 divizii (divizia de sticlă pentru construcții și industriale și divizia de auto). Acestea sunt rezultatele angajamentului continuu al tuturor fabricilor AGC Glass Europe către operațiuni de producție mai durabile și produse și servicii mai ecologice!

Citeste mai mult

AGC la Milan Design Week

AGC prezintă \"Soundscape\" la Ventura Centrale în cadrul Milan Design Week, unul dintre cele mai mari festivaluri de design din lume. Această instalație explorează lumea senzorială a auzului, cu sticlă generatoare de sunete.

Citeste mai mult

Les Halles din Paris

Noul cartier Les Halles din Paris și acoperisul său de sticlă este inspirat de copacii din păduri, ce formeaza adaposturi naturale protectoare și luminoase.

Citeste mai mult

AGC Flat Glass Italia a inaugurat oficial linia de float din Cuneo, dupa reconstructie

Pe 3 noiembrie, AGC Flat Glass Italia a inaugurat pornirea liniei de float din Cuneo. Dupa o reconstructie care a durat 3 luni si care a presupus investitii de circa 25 milioane Euro, noua linie integreaza tehnologii de ultima generatie ce vor spori productivitatea si vor imbunatati impactul asupra mediului. La ceremonia de deschiderea au fost prezenti CEO al AGC Group,Takuya Shimamura, presedintele diviziei Building & Industrial Glass Europe, Philippe Bastien cat si reprezentanti ai autoritatilor locale. 

Citeste mai mult

Opera din Oslo by Snøhetta

Snøhetta a castigat in 2010  Marele Premiu in cadrul Premiilor Europene pentru Spaţiul Public Urban cu proiectul Operei din Oslo. 

Citeste mai mult

AGC Automotive Europe cumpara NordGlass (Polonia)

AGC Automotive Europe cumpara NordGlass (Polonia), activa in sectorul de aftermarket 

pentru a consolida pozitia in Europa pe segmentul de inlocuire ( aftermarket) AGC Automotive Europe cumpara Nord Glass company din Polonia de la Fondul de Investitii Polonez VI (PEF VI), fond privat condus de Enterprise Investors.

Citeste mai mult

LATEST NEWS

    Kan widget `facebook_last10` niet laden.

    YOUTUBE