AGC la Milan Design Week

AGC prezintă \"Soundscape\" la Ventura Centrale în cadrul Milan Design Week, unul dintre cele mai mari festivaluri de design din lume. Această instalație explorează lumea senzorială a auzului, cu sticlă generatoare de sunete.

Citeste mai mult

Les Halles din Paris

Noul cartier Les Halles din Paris și acoperisul său de sticlă este inspirat de copacii din păduri, ce formeaza adaposturi naturale protectoare și luminoase.

Citeste mai mult

AGC Flat Glass Italia a inaugurat oficial linia de float din Cuneo, dupa reconstructie

Pe 3 noiembrie, AGC Flat Glass Italia a inaugurat pornirea liniei de float din Cuneo. Dupa o reconstructie care a durat 3 luni si care a presupus investitii de circa 25 milioane Euro, noua linie integreaza tehnologii de ultima generatie ce vor spori productivitatea si vor imbunatati impactul asupra mediului. La ceremonia de deschiderea au fost prezenti CEO al AGC Group,Takuya Shimamura, presedintele diviziei Building & Industrial Glass Europe, Philippe Bastien cat si reprezentanti ai autoritatilor locale. 

Citeste mai mult

Opera din Oslo by Snøhetta

Snøhetta a castigat in 2010  Marele Premiu in cadrul Premiilor Europene pentru Spaţiul Public Urban cu proiectul Operei din Oslo. 

Citeste mai mult

AGC Automotive Europe cumpara NordGlass (Polonia)

AGC Automotive Europe cumpara NordGlass (Polonia), activa in sectorul de aftermarket 

pentru a consolida pozitia in Europa pe segmentul de inlocuire ( aftermarket) AGC Automotive Europe cumpara Nord Glass company din Polonia de la Fondul de Investitii Polonez VI (PEF VI), fond privat condus de Enterprise Investors.

Citeste mai mult

LATEST NEWS

Kan widget `facebook_last10` niet laden.

YOUTUBE