Pavilionul Vizitatorilor si al Interpretarii

10-09-2015

Pentru a sarbatori aniversarea a 50 ani de la darea in functiune a primei statii hidro din Romania, cea de la Stejaru, pe raul Bistrita, s-a luat decizia de a construi un Pavilion al Vizitatorilor. ZIP & BDX Studio au proiectat un spatiu amplu, cu multa atentie la detalii, avand grija sa construiasca un pavilion cu un design atemporal. Sticla folosita a fost Planibel Energy NT, pentru a beneficia de transparenta mare, tinand insa seama si de eficienta energetica.

Technical Information:

Name: Pavilionul Vizitatorilor si al Interpretarii

City: Bicaz- Stejaru

Country: Romania

Architect: ZIP & BDX Studio

Façade maker: Top Fatade

Glazing amount:  1000 mp

Glass Typology:

8 mm Planibel Energy NT/ 16mm Ar/ Stratobel 552

 

 

Extra Detalii http://www.anuala.ro/proiecte/2011/arhitectura-social-culturale/aa04/

 

Inapoi
Informatii produseContactati-neIntrebati-ne

LATEST NEWS